Sista minuten julklapp!

Detta måste ju vara den bästa julklappen! Vem vill inte ha helt underbara svenska kökskryddor av högsta kvalitet? Det var en vän till mig som kom på den fenomenala idén att ge bort en burk svensk saffran till sin mamma. Något så bra hade jag inte kommit på själv!

Han köpte en burk idag och nu har jag två burkar kvar här i Göteborg. Bor du i närheten av Staffanstorp så säljs de där också. Men när vi ändå snackar kryddor vill jag passa på att tipsa om Oregano, Timjan, Salvia och Dragon från Österlenkryddor. De är HELT fantastiska, jag trodde aldrig att det skulle vara så stor skillnad mellan de torkade kryddorna men hittar i vanliga matvarubutiker och dessa kryddor. Men det är jättestor skillnad, detta är ett rent hantverk! Superbra julklapp det med!

Min Favorit som nästan är slut!
Svensk ”Grekisk Oregano”.
Min andra favorit! Underbara saffranspistiller! Vem vill inte ha det i julklapp?

Vart hittar du kryddorna?

Saffran kan du köpa från mig för 125kr eller från Saffranstorp.

Kryddor från Österlenkryddor köps från deras hemsida eller återförsäljare, vet att de har haft vissa kryddor på Fram ekolivs.