Häng på!

Vill du ha ännu mer tips och inspiration hur du kan äta mer svenskt, hållbar och god mat!

Då kanske detta kan vara något för dig:

Matuppdraget är ett initiativ som finns för finns för att inspirera dig och din omgivning till att äta mer svenska råvaror i vardagen! Varje månad utses en ny råvara som vi lagar mat av på alla möjliga sätt. Det kostar ingenting att vara med förutom att du behöver inhandla en svensk råvara. Mer information hittar du på Instagram.

Fredagspizzan är precis som det låter en pizza som levereras på fredagar. Du får hem pizzadeg och topping som du enkelt och snabbt slänger ihop världens godaste pizza! Självklart är pizzan baserad på svenska råvaror! Är du intresserad av att vara en betatestare? Hör av dig till mig!

Svensk dryckersprovning. Visste du att det finns en massa svenskt vin och en uppsjö av muster och intressanta akoholfria drycker som bara väntar på att bli upptäckta? Det sägs till och med att klimatet i Skåne idag är ungefär samma som det var i Champagne när de började odla druvor där. Sugen att prova? Jag fixar en dryckesprovning av bara svensk dryck!

En härlig kväll med svensk mat i fokus då jag fixar en svensk trerätters middag eller råvaror att till er att laga mat av. Dessutom tar jag med mig en massa smakprov på olika ”nya”, spännande, svenska råvaror.

Inspirationsföreläsning eller workshop där jag går igenom allt du behöver veta om svensk mat. Hur du byter ut importerade råvaror mot svenska. Vill du veta mer om hur du kan äta hållbar, närodlad mat i säsong?

Varför inte låta ett helt event gå i det närodlade, hållbara temat. Kickoffen, 30årsfesten eller examensmiddagen.Vilken nivå passar dig? All in med dalahästar på borden eller räcker det kanske med mat baserad på svenska härliga råvaror i säsong? Här kan du får hjälp med allt från framtagning av meny till hela eventet.

Tveka inte!